Meteen naar de inhoud
Home » Opening Digital Health Lab

Opening Digital Health Lab

Hiermee nodigen we je uit voor de opening van het Digital Health Lab. Deze vindt plaats op 28 januari 2020 van 14:00 tot 17:00 in het Stadhuis op de Markt in Middelburg.

University College Roosevelt en arendroos werken nu enkele jaren samen in een groeiend aantal projecten. Deze projecten richten zich op Digital Health: de toepassing van digitale technologie voor gezondheid en zorg. Er wordt veel gesproken over de druk op de gezondheidszorg en de noodzaak van nieuwe oplossingen. Wij leveren daar graag een bijdrage aan door kennis, praktijk en ondernemerschap samen te brengen. De basis van ons werk is onderzoeken en ontdekken.

Hoe doen we dat? Dat kun je horen, zien en ervaren tijdens deze bijeenkomst. Je maakt kennis met een aantal van de projecten. Deze worden gepresenteerd vanuit verschillende perspectieven. Verder gaan we graag in gesprek met jullie. Wie wil er mee doen? Wat is daarvoor nodig? Zijn er ideeën voor nieuwe projecten? En hoe kan dit Digital Health Lab een functie hebben voor het regionale innovatieklimaat?

Wij kijken ernaar uit je op 28 januari te mogen ontmoeten!

Gerda Andringa
Head of Science Department,
University College Roosevelt
Arend Roos
Founder,
arendroos labs