Meteen naar de inhoud
Home » Team

Team

Arend Roos – ROOS health B.V.

Binnen ROOS health is ontwerp en ontwikkeling gebaseerd op onderzoek. Om onze aannames te toetsen of om onze prototypes te evalueren. Met het Digital Health Lab hebben we een plaats gecreëerd waar we dat kunnen doen, samen met onderzoekers en eindgebruikers. De lijnen zijn kort en we kennen elkaar goed. Een mooie versnelling in de ontwikkeling van zorginnovaties!

Gerda Andringa – University College Roosevelt

De projecten van het Digital Health Lab hebben impact dicht bij huis doordat we wetenschappelijk onderzoek doen midden in de Zeeuwse praktijk van zorg en gezondheid. We generen en ontsluiten hiermee voor Zeeuwse bedrijven en zorg instellingen de kennis die nodig is voor succesvolle implementatie van innovatieve producten en diensten.

Ger Rijkers – University College Roosevelt

 

De gebundelde creativiteit van wetenschap, ondernemers en zorgprofessionals is nodig om gezondheid te handhaven en bevorderen. Nu, in tijden van Corona, en altijd.

 

Jacob Scharmberg – ROOS health B.V.

In deze tijd trekt een digitale revolutie door onze samenleving. Dagelijks ontwikkelen wij, mensen, nieuwe digitale technologieën en ontdekken nieuwe toepassingen voor deze oplossingen. Ik heb een passie voor technologie en een sterk geloof in wetenschap. Daarom is het voor mij een geweldige ervaring om deel uit te maken van het Digital Health Lab en in de voorhoede te staan voor het brengen van oplossingen naar de zorg en het sociaal domein.