Home » Team

Team

Arend Roos – arendroos labs B.V.

Als ondernemer heb ik vaak behoefte aan een stuk onderzoek. Om mijn aannames te toetsen, of om onze prototypes te evalueren. Met het Digital Health Lab hebben we een plaats gecreƫerd waar we dat kunnen doen, samen met onderzoekers en eindgebruikers. De lijnen zijn kort en we kennen elkaar goed. Een mooie versnelling in de ontwikkeling van zorginnovaties!

Brigitte Bauer – arendroos labs B.V.

Werken aan projecten van het Digital Health Lab is impact maken dicht bij huis. Door wetenschappelijk onderzoek om te zetten in advies en aanbevelingen voor Zeeuwse bedrijven in de zorg wordt er een brug geslagen tussen passieve informatie en de praktijk. Het maken van deze connecties is waardevol voor de succesvolle implementatie van innovatieve producten en diensten in de zorg. Zeeland mag dan wel veel ouderen hebben, maar ouderwets denken doen wij zeker niet.

Joost Kaptein – arendroos labs B.V.

Kennis van de wetenschappelijke methode, technische vaardigheid en creativiteit vormen de basis voor duurzame zorginnovatie. Vanuit verschillende invalshoeken bundelen we onze krachten, en zo hebben we alles in huis om digitale zorg vanuit Zeeland verder te helpen. Door onze successen te vieren en toe te passen, en te leren van tegenvallers brengen we vernieuwende concepten geduldig maar doelgericht verder.

Gerda Andringa – University College Roosevelt

De projecten van het Digital Health Lab hebben impact dicht bij huis doordat we wetenschappelijk onderzoek doen midden in de Zeeuwse praktijk van zorg en gezondheid. We generen en ontsluiten hiermee voor Zeeuwse bedrijven en zorg instellingen de kennis die nodig is voor succesvolle implementatie van innovatieve producten en diensten.

Ger Rijkers – University College Roosevelt

De gebundelde creativiteit van wetenschap, ondernemers en zorgprofessionals is nodig om gezondheid te handhaven en bevorderen. Nu, in tijden van Corona, en altijd.